Notícies

Engega ‘Compra Lluçanès’, la plataforma virtual del comerç de la comarca

‘Compra Lluçanès’ ja és una realitat. Es tracta d’una plataforma empresarial de venda online
‘Compra Lluçanès’ ja és una realitat. Es tracta d’una plataforma empresarial de venda online on els establiments del territori poden promocionar i vendre els seus productes i serveis de forma telemàtica per arribar més lluny. S’hi pot accedir a través de la web: www.comprallucanes.cat El Consorci del Lluçanès tenia la intenció de desenvolupar aquesta eina més endavant, la crisi sanitària provocada pel Covid-19 n’ha accelerat el seu naixement. L’ens supramunicipal posa a l’abast de tot el teixit empresarial de la comarca una plataforma online per a poder explicar i vendre quins són els seus productes i serveis. Com funciona? Els establiments del Lluçanès poden incloure a la plataforma els seus productes i serveis amb tota la informació que considerin necessària.

Per altra banda, els usuaris i clients poden veure aquests productes i serveis dividits en diferents categories: moda, bellesa i salut, llar, infants, llibreria, papereria i loteria, animals i natura, electrònica i fotografia, bars i restaurants, allotjaments i serveis turístics, alimentació, productes alimentaris del Lluçanès i serveis. Els clients cal que es registrin i creïn un compte, d’aquesta manera, poden anar omplint el seu cistell virtual de la compra fins al moment de passar a la fase de pagament. Finalment només quedarà rebre el producte que han comprat a casa o recollir-lo al mateix establiment, cada empresa escull la forma logística que li convé.
Compra Lluçanès ja es troba a la xarxa. Durant aquests propers dies s’aniran afegint empreses i serveis al portal web.
Si ets empresari i tens un comerç o un establiment i estàs interessat en aparèixer a Compra Lluçanès, pots informa-te’n a: empresa@consorci.llucanes.cat.

Un comentari a “Engega ‘Compra Lluçanès’, la plataforma virtual del comerç de la comarca

  1. alfvernis ha dit:

    Excel·lent!!! Ara cal fer correr aquest aparador virtual, dintre i fora del Lluçanès!!! Som-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *