Jardineria Gomis

Jardineria en temps de coronavirus

Balcons i terrasses s’han convertit en espais multifuncionals, hi ha un redescobriment d’espais que teníem descuidats o simplement abandonats per la falta de temps.

La utilització de plantes, a part de decorar els nostres espais, ens aporten benestar psicològic, el fet de cuidar una planta fan sentir-nos bé.

Molta gent ens comenta que amb el coronavirus esta aprofitant espais que fins ara no utilitzava, i estan donant una nova imatge a terrasses, balcons o fins i tot finestres. Tan si es el vostre cas com sinó sapigueu que sempre hi sou a temps a poder-ne gaudir.

Hi ha moltes maneres de donar vida als vostres espais, des de una simple planta de temporada aportant color, a tenir un espai funcional amb plantes medicinals o culinàries, o per que no!!!, un hort domèstic. La varietat es infinita i la decisió a l’hora d’escollir una planta o altre depèn del gust i el temps que cadascú tingui per poder-hi dedicar.

Des de JARDINERIA GOMIS, us animem que aprofiteu els
beneficis que ens aporten les plantes, us podem assessorar a
l’hora d’escollir plantes, tests o materials necessaris pels vostres
espais.

RICARD GOMIS SOLANAS-jardiner.
WhatsApp 680570476 o jardineriagomis@hotmail.com (Podeu enviar comentaris, o temes que us interessaria llegir properament, gràcies)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *