S'estan mostrant 11 resultats

Mostra la barra lateral

PINÇA GRANOTA AMB IMAN

1,50 (IVA inclòs)
Pinça amb iman en forma de granota per decorar la neva i guardar targetes, fotografies...

POT DE LA CALMA DECORATIU

2,00 (IVA inclòs)
Pot amb purpurina i amb una figura a l'interior tancat hermèticament i amb una pinça per posar una fotografia, targeta... (La fotografia no està inclosa amb el preu del producte)

ART FOTO (SIMLE)

2,50 (IVA inclòs)
Es tracta d'un marc de fotos per decorar amb els vostres records. En aquest cas no té cap marc de cartolina, sinó uns cordills i unes pinces on poder col·locar directament les fotografies (no incloses en el producte)

ART FOTO (MARC DE FOTOS NATURAL)

5,00 (IVA inclòs)
Marc de fotos per decorar les parets d'una habitació amb els records més bonics. El producte consta d'uns marcs de cartolina i un cordill amb pinces per poder personalitzar-ho al gust del consumidor. Les fotografies no van incloses dins del producte.

BOSSETES AMB SABONETS D’OLOR

2,00 (IVA inclòs)
Bossetes amb sabons elaborats artesanalment amb essències d'olor.

Porta espelma

2,95 (IVA inclòs)
Porta espelma de vidre. Mides 5,5X5,5X6,5

Coixí de terra

16,50 (IVA inclòs)
Coixí de terra ioga de cotó. Mides 40X40X7

Coixí de terra

56,50 (IVA inclòs)
Coixí de terra de vellut i viscosa. Ideal per donar un toc de confort a casa teva. Mides 60X60X10

CANTIMPLORA QUOKKA – SOLID – APRICOT 630 ML

Dime que estilo tienes y te diré que Solid es la tuya Convierte a tu Solid en el mejor compañero para tu estilo de vida, eligiendo entre una gran línea de modelos. Su estructura de acero inoxidable hace que sea lo suficientemente fuerte como para resistir tu frenético día a día sin descuidar su diseño, siempre cuidado y actual. Ir con tu Quokka Solid a todas partes será fácil, lo difícil será elegir qué modelo te gusta más. CARACTERÍSTICAS Antigoteo. Alta resistencia. A prueba de óxido Libre de condensación No absorbe olores ni sabores Doble pared aislada al vacío Mantiene la temperatura - 18h Frío - 12h Calor DIMENSIONES Y CAPACIDAD 630 ml. 250 mm. x 72 mm. 299 gr. MATERIAL Acero Inoxidable

Marcs a mida

Marcs a mida per: Fotografies, Dibuixos, Pintures, Trencaclosques, Labors…..