Showing 1–12 of 84 results

Mostra la barra lateral

Collaret de seda

34,00 30,60 (IVA inclòs)
Collaret de seda llarg, multiples posicions.

Avarca Toni Pons

49,95 (IVA inclòs)
És la clàssica menorquina amb efecte trencadís. Una sabata que no pot faltar al teu armari a l’estiu. Color: multi. Material exterior: pell. Plantilla interior: cuir.

Esparenya Toni Pons

49,95 (IVA inclòs)
Espardenyes amb betes elàstiques. Vol ser l'espardenya clàssica, però sense lligar-se les vetes a la cama. Color: groc, blau i negre. Per lluïr un look clàssic però innovador.

Sandàlies Toni Pons

Espardenya clàssica pell i tèxtil. Color: taupe i rosa. Mida del taló: plana.

Espardenyes bio Toni Pons

55,00 (IVA inclòs)
Pertany a la col·lecció Orígens de Toni Pons, és una original espardenya amb dues tires creuades que li atorguen un aire molt estiuenc. Color: blau marí.. Material extern: teixit de cotó. Material plantilla interior: teixit. Alçada del taló: pla.

Espardenya de vetes Toni Pons

49,95 (IVA inclòs)
És el model típic d'espardenya lligada amb betes . Les tires creuades a la part alta de la cama atorguen un estil diferent i original. Color: gris i rosa. Alçada del taló: baix.

Avarca Toni Pons

69,95 (IVA inclòs)
Avarca per a dona elaborada en pell de tons llisos. La sola té una alçada total de 5,5cm i està feta de cuir i goma de dos colors contrastats amb un acabat dentat. La planta interior és de cuir. És la clàssica menorquina, un calçat que no pot faltar al teu armari aquest estiu. L'originalitat de la sola aportarà un toc fresc als teus looks. La seva senzilla elegància i la comodíssima forma li atorguen nombrosos seguidors incondicionals.