S'estan mostrant 3 resultats

Mostra la barra lateral

ESPORTIVA TONI PONS

65,00 (IVA inclòs)

És la clàssica esportiva tipus Derby amb cordos i pertany a la col·lecció #instint de Toni Pons. Es tracta d’un model amb un disseny estramadament flexible. Si t’agrada la comoditat amb un estil casual, aquest model encaixa perfectament amb tu! Aquesta esportiva calça la talla habitual, si estàs entre dues talles et recomanem que triis la talla més gran

MATERIAL EXTERN: Teixit i serratge

MATERIAL PLANTILLA INTERIOR: Teixit transpirable

ALÇADA DEL TACÓ: Pla

SABATILLA DE CASA TONI PONS

35,00 (IVA inclòs)

Sabatilla de casa tipus esclop per a home feta en teixit. S'elabora en tons llisos combinant feltre i teixit encoixinat. La sola té 0,5 cm de gruix i està feta de goma. Compta amb una plantilla extraïble amb cunya de 2cm de gruix. És molt còmoda gràcies a la seva sola flexible i lleugera, a més porta un tancament elàstic que et permetrà ajustar-la perfectament al peu. Confort assegurat per aquest hivern! Aquesta sabata calça la talla habitual, si estàs entre dues talles i t'agrada portar les teves slippers amb mitjons, et recomanem escollir la talla més gran.

SABATILLA DE CASA TONI PONS

35,00 (IVA inclòs)

Sabatilla de casa tipus esclop per a home feta en teixit mab un estampat de quadres. La sola és plana i té 1,5cm de gruix. Tota la sola està feta de goma i trena de cinta al to. Compta amb una plantilla extraïble amb una cunya de 2,5cm a la part de taló, que s'acobla a la sola i li dóna a la sabatilla un total de 3,5cm d'alçada. Tot l'interior està folrat en suau pèl. Pertany a la col·lecció Slippers de Toni Pons i és molt còmoda gràcies a la seva sola flexible i lleugera. Un clàssic que no pot faltar en els freds dies d'hivern. Aquesta sabatilla calça la talla habitual, si estàs entre dues talles i t'agrada portar les teves slippers amb mitjons, et recomanem escollir la talla més gran.