RaR
Productor: Celler Vins Singulars.
DOQ: Priorat.
Població: entre Escaladei i la Torra de Fontaubella.
Varietats: garnatxa blanca i chenin blanc.
Criança: 3 mesos en dipòsits d'acer inoxidable i 12 mesos en botes de roure francés.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14%
Agricultura: tradicional.
Producció: 600 ampolles aproximadament.
Nota de tast: color groc or i brillant. L'aroma és de minerals però també fruites molt madures com l'albercoc, orellanes i alguna nota de flors. A la boca és ampli, untuós i potent.
Comentari:
RaR Essència
Elaborador: Celler Vins Singulars.
DOQ: Priorat.
Població: entre Escaladei i la Torre de Fontaubella.
Varietats: macabeu i garnatxa blanca.
Criança: 4 mesos en dipòsits de ciment.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 13,5%
Agricultura: tradicional.
Producció: 6000 ampolles
Nota de tast: Color groc palla amb reflexos verdosos. L'aroma és complex, d'aranja, mandarina, algun toc de fruita vermella i de sotabosc. A la boca es untós, golós i un punt àcid que el fa fresc.
Comentari:
Blanc del Terrer
Elaborador: Vinyes del Terrer.
DO: Catalunya.
Població: Vila-Seca.
Varietats: Macabeu 100%.
Criança: 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable amb les seves lies.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta
Graduació: 13,5%.
Agricultura: tradicional.
Producció: 12000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color groc suau, amb reflexos verdosos. L'aroma és mineral, amb tocs de fruita com la poma la pera i molt untuós gràcies el contacte amb les lies. A la boca és melós, salí i mineral gràcies el sòl.
Comentari:
Ikigall
Elaborador: Gallina de Piel (David Seijas ex-sommelier del Bulli).
DO: Penedès.
Població: Sant Marçal.
Varietats: xarel·lo, malvasia de sitjes i muscat
Criança: 4 mesos en dipòsits d'acer inoxidable i amb contacte amb les seves lies.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 12%.
Agricultura: ecològica.
Nota de tast: Color groc palla i brillant. L'aroma és floral, cítrica i molt afruitada, amb un perfum de fonoll, sotabosc i molt aromàtic. A la boca és fresc, fàcil i un punt salí.
Comentari:
Mesta
Productor: Celler Fontana.
DO: Uclés (Castilla la Mancha).
Població: La Fuente de Pedro Naharro (Cuenca).
Varietats: Verdejo 100%.
Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 12,5%.
Agricultura: ecològica.
Producció: 100.000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Té un color groc palla i brillant. Els aromes són d'herbes molt aromàtiques com el fonoll, també recorda un punt la ceba i el pebre blanc. A la boca és fresc i molt ben equilibrat entra l'acidesa i la dolçor, un final lleugerament mineral.
Comentari:
La Falconera Blanc
Productor: Celler Diaz.
DO: Catalunya.
Població: Sitges.
Varietat: garnatxa blanca i macabeu.
Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 13,5%.
Agricultura: tradicional.
Producció: 20.000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Aromes de fruita blanca molt madura, com la poma el forn, la pera, també amb tocs de fonoll i sotabosc. A la boca és fresc, fàcil i un punt salí.
Comentari: