S'estan mostrant 6 resultats

Mostra la barra lateral

RaR

40,00 (IVA inclòs)
Productor: Celler Vins Singulars. DOQ: Priorat. Població: entre Escaladei i la Torra de Fontaubella. Varietats: garnatxa blanca i chenin blanc. Criança: 3 mesos en dipòsits d'acer inoxidable i 12 mesos en botes de roure francés. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 14% Agricultura: tradicional. Producció: 600 ampolles aproximadament. Nota de tast: color groc or i brillant. L'aroma és de minerals però també fruites molt madures com l'albercoc, orellanes i alguna nota de flors. A la boca és ampli, untuós i potent. Comentari:

RaR Essència

14,00 (IVA inclòs)
Elaborador: Celler Vins Singulars. DOQ: Priorat. Població: entre Escaladei i la Torre de Fontaubella. Varietats: macabeu i garnatxa blanca. Criança: 4 mesos en dipòsits de ciment. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 13,5% Agricultura: tradicional. Producció: 6000 ampolles Nota de tast: Color groc palla amb reflexos verdosos. L'aroma és complex, d'aranja, mandarina, algun toc de fruita vermella i de sotabosc. A la boca es untós, golós i un punt àcid que el fa fresc. Comentari:

Blanc del Terrer

9,00 8,10 (IVA inclòs)
Elaborador: Vinyes del Terrer. DO: Catalunya. Població: Vila-Seca. Varietats: Macabeu 100%. Criança: 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable amb les seves lies. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta Graduació: 13,5%. Agricultura: tradicional. Producció: 12000 ampolles aproximadament. Nota de tast: Color groc suau, amb reflexos verdosos. L'aroma és mineral, amb tocs de fruita com la poma la pera i molt untuós gràcies el contacte amb les lies. A la boca és melós, salí i mineral gràcies el sòl. Comentari:    

Ikigall

8,50 (IVA inclòs)
Elaborador: Gallina de Piel (David Seijas ex-sommelier del Bulli). DO: Penedès. Població: Sant Marçal. Varietats: xarel·lo, malvasia de sitjes i muscat Criança: 4 mesos en dipòsits d'acer inoxidable i amb contacte amb les seves lies. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 12%. Agricultura: ecològica. Nota de tast: Color groc palla i brillant. L'aroma és floral, cítrica i molt afruitada, amb un perfum de fonoll, sotabosc i molt aromàtic. A la boca és fresc, fàcil i un punt salí. Comentari:  

Mesta

4,50 (IVA inclòs)
Productor: Celler Fontana. DO: Uclés (Castilla la Mancha). Població: La Fuente de Pedro Naharro (Cuenca). Varietats: Verdejo 100%. Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 12,5%. Agricultura: ecològica. Producció: 100.000 ampolles aproximadament. Nota de tast: Té un color groc palla i brillant. Els aromes són d'herbes molt aromàtiques com el fonoll, també recorda un punt la ceba i el pebre blanc. A la boca és fresc i molt ben equilibrat entra l'acidesa i la dolçor, un final lleugerament mineral. Comentari: 

La Falconera Blanc

5,20 (IVA inclòs)
Productor: Celler Diaz. DO: Catalunya. Població: Sitges. Varietat: garnatxa blanca i macabeu. Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 13,5%. Agricultura: tradicional. Producció: 20.000 ampolles aproximadament. Nota de tast: Aromes de fruita blanca molt madura, com la poma el forn, la pera, també amb tocs de fonoll i sotabosc. A la boca és fresc, fàcil i un punt salí. Comentari: