Col·lecció Chardonnay
Productor: Celler Grau i Grau.
DO: Pla de Bages.
Població: Maians.
Varietat: chardonnay 100%
Criança: fermentació i criança en botes d'Acàcia durant 3 mesos.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 13,5%
Agricultura: conversió en ecològic.
Producció: 1270 ampolles aproximadament.
Nota de tast:
Comentari:
Mesta
Productor: Celler Fontana.
DO: Uclés (Castilla la Mancha).
Població: La Fuente de Pedro Naharro (Cuenca).
Varietats: Verdejo 100%.
Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 12,5%.
Agricultura: ecològica.
Producció: 100.000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Té un color groc palla i brillant. Els aromes són d'herbes molt aromàtiques com el fonoll, també recorda un punt la ceba i el pebre blanc. A la boca és fresc i molt ben equilibrat entra l'acidesa i la dolçor, un final lleugerament mineral.
Comentari:
La Falconera Blanc
Productor: Celler Diaz.
DO: Catalunya.
Població: Sitges.
Varietat: garnatxa blanca i macabeu.
Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 13,5%.
Agricultura: tradicional.
Producció: 20.000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Aromes de fruita blanca molt madura, com la poma el forn, la pera, també amb tocs de fonoll i sotabosc. A la boca és fresc, fàcil i un punt salí.
Comentari: