S'estan mostrant 3 resultats

Mostra la barra lateral

Col·lecció Chardonnay

11,50 (IVA inclòs)
Productor: Celler Grau i Grau. DO: Pla de Bages. Població: Maians. Varietat: chardonnay 100% Criança: fermentació i criança en botes d'Acàcia durant 3 mesos. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 13,5% Agricultura: conversió en ecològic. Producció: 1270 ampolles aproximadament. Nota de tast: Comentari:  

Mesta

4,50 (IVA inclòs)
Productor: Celler Fontana. DO: Uclés (Castilla la Mancha). Població: La Fuente de Pedro Naharro (Cuenca). Varietats: Verdejo 100%. Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 12,5%. Agricultura: ecològica. Producció: 100.000 ampolles aproximadament. Nota de tast: Té un color groc palla i brillant. Els aromes són d'herbes molt aromàtiques com el fonoll, també recorda un punt la ceba i el pebre blanc. A la boca és fresc i molt ben equilibrat entra l'acidesa i la dolçor, un final lleugerament mineral. Comentari: 

La Falconera Blanc

5,20 (IVA inclòs)
Productor: Celler Diaz. DO: Catalunya. Població: Sitges. Varietat: garnatxa blanca i macabeu. Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 13,5%. Agricultura: tradicional. Producció: 20.000 ampolles aproximadament. Nota de tast: Aromes de fruita blanca molt madura, com la poma el forn, la pera, també amb tocs de fonoll i sotabosc. A la boca és fresc, fàcil i un punt salí. Comentari: