Mostra 1–12 de 19 resultats

Mostra la barra lateral

Sotabosc

12,00 (IVA inclòs)
Productor: Vinyes i Celler Sant Miquel d'Oló. DO: proximament Pla de Bages. Població: Santa Maria d'Oló. Varietats: garnatxa. Criança: 8 mesos en bota de castanyer. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 13% Agricultura: tradicional. Producció: 1530 ampolles aproximadament. Nota de tast: Comentari:

Nus del Terrer

22,00 (IVA inclòs)
Productor: Vinyes del Terrer. DO: Tarragona. Població: Vila-seca. Varietats: garnatxa negra i cabernet sauvignon. Criança: 14 mesos en botes de roure francés. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 14% Agricultura: tradicional. terres/sòls de lumaquel·la. Producció: 8000 ampolles aproximadament. Nota de tast: Comentari:    

Roca del Crit

14,50 (IVA inclòs)
Productor: Gallina de Piel (David Seijas ex-sommelier del Bulli). DO: Empordà. Població: Vilajuïga. Varietats: garnatxa negra i samsó. Criança: la garnatxa negra passa durant 4 mesos en dipòsits d'acer inoxidable i la samsó passa durant 12 mesos en botes de 500-700 l. de roure francés. Ampolla: 75 cl. Collita. indicada a l'etiqueta. Graduació: 14%. Agricultura: tradicional. Producció: 12900 ampolles aproximadament. Nota de tast: Color de cirera picota amb un ribet blau. L'aroma és de cirera, mora, violeta, grans de cafè, regalèssia, algun bolet i tocs de sotabosc. A la boca és lleuger però complex, no et deixa indiferent. Comentari: 

Terrer d’Aubert

14,50 13,05 (IVA inclòs)
Elaborador: Vinyes del Terrer. DO: Tarragona. Població: Vila-seca. Varietats: cabernet sauvignon i garnatxa negra. Criança: 12 mesos en botes de roure francés. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 14%. Agricultura: tradicional. Producció: 12000 ampolles aproximadament. Nota de tast: Color vermell amb un ribet blau. L'aroma és de fruita vermella, negre amb tocs de sotabosc i amb notes de fusta. A la boca és elegant, ben estructurat, voluminós i madur. Comentari:   

Mas Pòlit

14,50 (IVA inclòs)
Productor: Celler Mas Pòlit. DO: Empordà. Població: Vilamaniscle. Varietats: garnatxa negra, cabernet sauvignon i sirà. Criança: 9 mesos en botés de roure francès. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 14,5%. Agricultura: tradicional/ viticultura eroica CERVIM. Producció: 13.000 ampolles aproximadament. Nota de tast: Color violeta amb tocs vermells i ribets granatosos. L'aroma és intens amb aromes de fruita vermella, rebosteria i especies. A la boca és ampli, potent i molt equilibrat amb sensacions minerals. Comentari:

RaR Essència Negre

14,00 (IVA inclòs)
Productor: Vins Singulars. DOQ: Priorat. Població: entre Escaladei i la Torre de Fontaubella. Varietats: garnatxa negra. Criança: 8 mesos en dipòsits d'acer inoxidable. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 14,5%. Agricultura: tradicional. Producció: 6000 ampolles aproximadament. Nota de tast: Color de cirera picota i brillant. L'aroma és fruita vermella i negra molt madura, amb tocs de balsàmics i mineral. A la boca és intens, sedós però fresc. Comentari: 

L’heravi selecció

11,00 9,90 (IVA inclòs)
Productor: Vinyes d'en Gabriel. DO: Montsant. Població: Darmós. Varietats: samsó i sirà. Criança: 6 i 8 mesos en botes de roure francés. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 15% Agricultura: principis de la Biodinàmica. Producció: 7600 ampolles aproximadament. Nota de tast: Color de cirera picota i brillant. L'aroma és de fruita vermella i negra molt confitada amb algun toc balsàmic i mineral. A la boca és contundent, amb cos i ben estructurat, conté algun sediment. Comentari: 

La Falconera Negra

5,20 (IVA inclòs)
La Falconera Negra Elaborador: Celler Diaz. DO: Catalunya. Població: Sitges. Varietats: garnatxa negra i sirà. Criança: de 6 a 8 mesos en dipòsits d'acer inoxidable. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta.  

Ennak

8,50 (IVA inclòs)
Productor: Celler Jordi Miró. DO: Terra Alta. Població: Corbera d'Ebre. Varietats: garnatxa negra, samsó, ull de llebre, merlot. Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 14,5%. Agricultura: tradicional. Producció: 20000 ampolles aproximadament. Nota de tast: Color de cirera picota intens i brillant. L'aroma és de fruita vermella però verda, com la cirera o la maduixa, també té tocs de sotabosc. A la boca és fresc, lleuger i rodó. Comentaris:

Manar dos Seixas

14,50 (IVA inclòs)
  Elaborador: Gallina de Piel ( David Seijas, ex-sommelier del Bulli). DO: Ribeiro (Galícia). Població: Fechos a la Ribera del Miño. Varietats: Treixadura, godello, albariño i loureiro blanco. Criança: 6 a 8 mesos en dipòsits d'acer inoxidable amb contacte amb les seves lies. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 12,50 Agricultura: tradicional. Producció: 6500 ampolles aproximadament. Nota de tast: color groc palla i brillant. L'aroma és cítrica de llimona, el préssec de vinya, poma i alguna flor com la camamilla i el gessamí. A la boca es ampli, fresc i no et deixa indiferent. Comentari:

Col·lecció Chardonnay

11,50 (IVA inclòs)
Productor: Celler Grau i Grau. DO: Pla de Bages. Població: Maians. Varietat: chardonnay 100% Criança: fermentació i criança en botes d'Acàcia durant 3 mesos. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 13,5% Agricultura: conversió en ecològic. Producció: 1270 ampolles aproximadament. Nota de tast: Comentari:  

Blanc del Terrer

9,00 (IVA inclòs)
Elaborador: Vinyes del Terrer. DO: Catalunya. Població: Vila-Seca. Varietats: Macabeu 100%. Criança: 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable amb les seves lies. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta Graduació: 13,5%. Agricultura: tradicional. Producció: 12000 ampolles aproximadament. Nota de tast: Color groc suau, amb reflexos verdosos. L'aroma és mineral, amb tocs de fruita com la poma la pera i molt untuós gràcies el contacte amb les lies. A la boca és melós, salí i mineral gràcies el sòl. Comentari: