Sotabosc
Productor: Vinyes i Celler Sant Miquel d'Oló.
DO: proximament Pla de Bages.
Població: Santa Maria d'Oló.
Varietats: garnatxa.
Criança: 8 mesos en bota de castanyer.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 13%
Agricultura: tradicional.
Producció: 1530 ampolles aproximadament.
Nota de tast:
Comentari:
Nus del Terrer
Productor: Vinyes del Terrer.
DO: Tarragona.
Població: Vila-seca.
Varietats: garnatxa negra i cabernet sauvignon.
Criança: 14 mesos en botes de roure francés.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14%
Agricultura: tradicional. terres/sòls de lumaquel·la.
Producció: 8000 ampolles aproximadament.
Nota de tast:
Comentari:
Roca del Crit
Productor: Gallina de Piel (David Seijas ex-sommelier del Bulli).
DO: Empordà.
Població: Vilajuïga.
Varietats: garnatxa negra i samsó.
Criança: la garnatxa negra passa durant 4 mesos en dipòsits d'acer inoxidable i la samsó passa durant 12 mesos en botes de 500-700 l. de roure francés.
Ampolla: 75 cl.
Collita. indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14%.
Agricultura: tradicional.
Producció: 12900 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color de cirera picota amb un ribet blau. L'aroma és de cirera, mora, violeta, grans de cafè, regalèssia, algun bolet i tocs de sotabosc. A la boca és lleuger però complex, no et deixa indiferent.
Comentari:
Terrer d’Aubert
Elaborador: Vinyes del Terrer.
DO: Tarragona.
Població: Vila-seca.
Varietats: cabernet sauvignon i garnatxa negra.
Criança: 12 mesos en botes de roure francés.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14%.
Agricultura: tradicional.
Producció: 12000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color vermell amb un ribet blau. L'aroma és de fruita vermella, negre amb tocs de sotabosc i amb notes de fusta. A la boca és elegant, ben estructurat, voluminós i madur.
Comentari:
Mas Pòlit
Productor: Celler Mas Pòlit.
DO: Empordà.
Població: Vilamaniscle.
Varietats: garnatxa negra, cabernet sauvignon i sirà.
Criança: 9 mesos en botés de roure francès.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14,5%.
Agricultura: tradicional/ viticultura eroica CERVIM.
Producció: 13.000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color violeta amb tocs vermells i ribets granatosos. L'aroma és intens amb aromes de fruita vermella, rebosteria i especies. A la boca és ampli, potent i molt equilibrat amb sensacions minerals.
Comentari:
RaR Essència Negre
Productor: Vins Singulars.
DOQ: Priorat.
Població: entre Escaladei i la Torre de Fontaubella.
Varietats: garnatxa negra.
Criança: 8 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14,5%.
Agricultura: tradicional.
Producció: 6000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color de cirera picota i brillant. L'aroma és fruita vermella i negra molt madura, amb tocs de balsàmics i mineral. A la boca és intens, sedós però fresc.
Comentari:
L’heravi selecció
Productor: Vinyes d'en Gabriel.
DO: Montsant.
Població: Darmós.
Varietats: samsó i sirà.
Criança: 6 i 8 mesos en botes de roure francés.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 15%
Agricultura: principis de la Biodinàmica.
Producció: 7600 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color de cirera picota i brillant. L'aroma és de fruita vermella i negra molt confitada amb algun toc balsàmic i mineral. A la boca és contundent, amb cos i ben estructurat, conté algun sediment.
Comentari:
La Falconera Negra
La Falconera Negra
Elaborador: Celler Diaz.
DO: Catalunya.
Població: Sitges.
Varietats: garnatxa negra i sirà.
Criança: de 6 a 8 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Ennak
Productor: Celler Jordi Miró.
DO: Terra Alta.
Població: Corbera d'Ebre.
Varietats: garnatxa negra, samsó, ull de llebre, merlot.
Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14,5%.
Agricultura: tradicional.
Producció: 20000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color de cirera picota intens i brillant. L'aroma és de fruita vermella però verda, com la cirera o la maduixa, també té tocs de sotabosc. A la boca és fresc, lleuger i rodó.
Comentaris:
Col·lecció Chardonnay
Productor: Celler Grau i Grau.
DO: Pla de Bages.
Població: Maians.
Varietat: chardonnay 100%
Criança: fermentació i criança en botes d'Acàcia durant 3 mesos.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 13,5%
Agricultura: conversió en ecològic.
Producció: 1270 ampolles aproximadament.
Nota de tast:
Comentari:
Blanc del Terrer
Elaborador: Vinyes del Terrer.
DO: Catalunya.
Població: Vila-Seca.
Varietats: Macabeu 100%.
Criança: 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable amb les seves lies.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta
Graduació: 13,5%.
Agricultura: tradicional.
Producció: 12000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color groc suau, amb reflexos verdosos. L'aroma és mineral, amb tocs de fruita com la poma la pera i molt untuós gràcies el contacte amb les lies. A la boca és melós, salí i mineral gràcies el sòl.
Comentari: