Roca del Crit
Productor: Gallina de Piel (David Seijas ex-sommelier del Bulli).
DO: Empordà.
Població: Vilajuïga.
Varietats: garnatxa negra i samsó.
Criança: la garnatxa negra passa durant 4 mesos en dipòsits d'acer inoxidable i la samsó passa durant 12 mesos en botes de 500-700 l. de roure francés.
Ampolla: 75 cl.
Collita. indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14%.
Agricultura: tradicional.
Producció: 12900 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color de cirera picota amb un ribet blau. L'aroma és de cirera, mora, violeta, grans de cafè, regalèssia, algun bolet i tocs de sotabosc. A la boca és lleuger però complex, no et deixa indiferent.
Comentari:
Mimetic
Productor: Gallina de Piel (David Seijas, ex-sommelier del Bulli).
DO: Calatayud.
Població: Villarroya de la Sierra.
Varietat: garnatxa negra, monastrella i provechón.
Criança: 6 mesos en dipòsits de formigó.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14,5%
Agriculura: tradicional.
Producció: 12000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color vermell rubí i brillant. L'aroma és de fruita negre com l'aranyó, mora també tocs de timó i alguna sensació mentolada. A la boca és fresc, fàcil i no et deixa indiferent.
Comentari:
Ikigall
Elaborador: Gallina de Piel (David Seijas ex-sommelier del Bulli).
DO: Penedès.
Població: Sant Marçal.
Varietats: xarel·lo, malvasia de sitjes i muscat
Criança: 4 mesos en dipòsits d'acer inoxidable i amb contacte amb les seves lies.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 12%.
Agricultura: ecològica.
Nota de tast: Color groc palla i brillant. L'aroma és floral, cítrica i molt afruitada, amb un perfum de fonoll, sotabosc i molt aromàtic. A la boca és fresc, fàcil i un punt salí.
Comentari: