S'estan mostrant 4 resultats

Mostra la barra lateral

Roca del Crit

14,50 (IVA inclòs)
Productor: Gallina de Piel (David Seijas ex-sommelier del Bulli). DO: Empordà. Població: Vilajuïga. Varietats: garnatxa negra i samsó. Criança: la garnatxa negra passa durant 4 mesos en dipòsits d'acer inoxidable i la samsó passa durant 12 mesos en botes de 500-700 l. de roure francés. Ampolla: 75 cl. Collita. indicada a l'etiqueta. Graduació: 14%. Agricultura: tradicional. Producció: 12900 ampolles aproximadament. Nota de tast: Color de cirera picota amb un ribet blau. L'aroma és de cirera, mora, violeta, grans de cafè, regalèssia, algun bolet i tocs de sotabosc. A la boca és lleuger però complex, no et deixa indiferent. Comentari: 

Mimetic

8,50 (IVA inclòs)
Productor: Gallina de Piel (David Seijas, ex-sommelier del Bulli). DO: Calatayud. Població: Villarroya de la Sierra. Varietat: garnatxa negra, monastrella i provechón. Criança: 6 mesos en dipòsits de formigó. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 14,5% Agriculura: tradicional. Producció: 12000 ampolles aproximadament. Nota de tast: Color vermell rubí i brillant. L'aroma és de fruita negre com l'aranyó, mora també tocs de timó i alguna sensació mentolada. A la boca és fresc, fàcil i no et deixa indiferent. Comentari:

Manar dos Seixas

14,50 (IVA inclòs)
  Elaborador: Gallina de Piel ( David Seijas, ex-sommelier del Bulli). DO: Ribeiro (Galícia). Població: Fechos a la Ribera del Miño. Varietats: Treixadura, godello, albariño i loureiro blanco. Criança: 6 a 8 mesos en dipòsits d'acer inoxidable amb contacte amb les seves lies. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 12,50 Agricultura: tradicional. Producció: 6500 ampolles aproximadament. Nota de tast: color groc palla i brillant. L'aroma és cítrica de llimona, el préssec de vinya, poma i alguna flor com la camamilla i el gessamí. A la boca es ampli, fresc i no et deixa indiferent. Comentari:

Ikigall

8,50 (IVA inclòs)
Elaborador: Gallina de Piel (David Seijas ex-sommelier del Bulli). DO: Penedès. Població: Sant Marçal. Varietats: xarel·lo, malvasia de sitjes i muscat Criança: 4 mesos en dipòsits d'acer inoxidable i amb contacte amb les seves lies. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 12%. Agricultura: ecològica. Nota de tast: Color groc palla i brillant. L'aroma és floral, cítrica i molt afruitada, amb un perfum de fonoll, sotabosc i molt aromàtic. A la boca és fresc, fàcil i un punt salí. Comentari: