S'estan mostrant 2 resultats

Mostra la barra lateral

Roca del Crit

14,50 (IVA inclòs)
Productor: Gallina de Piel (David Seijas ex-sommelier del Bulli). DO: Empordà. Població: Vilajuïga. Varietats: garnatxa negra i samsó. Criança: la garnatxa negra passa durant 4 mesos en dipòsits d'acer inoxidable i la samsó passa durant 12 mesos en botes de 500-700 l. de roure francés. Ampolla: 75 cl. Collita. indicada a l'etiqueta. Graduació: 14%. Agricultura: tradicional. Producció: 12900 ampolles aproximadament. Nota de tast: Color de cirera picota amb un ribet blau. L'aroma és de cirera, mora, violeta, grans de cafè, regalèssia, algun bolet i tocs de sotabosc. A la boca és lleuger però complex, no et deixa indiferent. Comentari: 

Caralluna

11,50 (IVA inclòs)
Elaborador: Celler Mas Patiràs (Carles Xuriguera). DO: Empordà. Població: Fonteta. Varietats: garnatxa blanca i garnatxa roja (blanc de noirs) Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 12,5%. Agricultura: tradicional. Producció: 900 ampolles aproximadament. Nota de tast: Color or i brillant. L'aroma és de fruita molt i molt madura, algun toc de flors i sobretot a sotabosc. A la boca és potent, fresc i no et deixa indiferent. Comentari: