Nus del Terrer
Productor: Vinyes del Terrer.
DO: Tarragona.
Població: Vila-seca.
Varietats: garnatxa negra i cabernet sauvignon.
Criança: 14 mesos en botes de roure francés.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14%
Agricultura: tradicional. terres/sòls de lumaquel·la.
Producció: 8000 ampolles aproximadament.
Nota de tast:
Comentari:
RaR
Productor: Celler Vins Singulars.
DOQ: Priorat.
Població: entre Escaladei i la Torra de Fontaubella.
Varietats: garnatxa blanca i chenin blanc.
Criança: 3 mesos en dipòsits d'acer inoxidable i 12 mesos en botes de roure francés.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14%
Agricultura: tradicional.
Producció: 600 ampolles aproximadament.
Nota de tast: color groc or i brillant. L'aroma és de minerals però també fruites molt madures com l'albercoc, orellanes i alguna nota de flors. A la boca és ampli, untuós i potent.
Comentari:
RaR Essència
Elaborador: Celler Vins Singulars.
DOQ: Priorat.
Població: entre Escaladei i la Torre de Fontaubella.
Varietats: macabeu i garnatxa blanca.
Criança: 4 mesos en dipòsits de ciment.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 13,5%
Agricultura: tradicional.
Producció: 6000 ampolles
Nota de tast: Color groc palla amb reflexos verdosos. L'aroma és complex, d'aranja, mandarina, algun toc de fruita vermella i de sotabosc. A la boca es untós, golós i un punt àcid que el fa fresc.
Comentari:
Caralluna
Elaborador: Celler Mas Patiràs (Carles Xuriguera).
DO: Empordà.
Població: Fonteta.
Varietats: garnatxa blanca i garnatxa roja (blanc de noirs)
Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 12,5%.
Agricultura: tradicional.
Producció: 900 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color or i brillant. L'aroma és de fruita molt i molt madura, algun toc de flors i sobretot a sotabosc. A la boca és potent, fresc i no et deixa indiferent.
Comentari:
La Falconera Blanc
Productor: Celler Diaz.
DO: Catalunya.
Població: Sitges.
Varietat: garnatxa blanca i macabeu.
Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 13,5%.
Agricultura: tradicional.
Producció: 20.000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Aromes de fruita blanca molt madura, com la poma el forn, la pera, també amb tocs de fonoll i sotabosc. A la boca és fresc, fàcil i un punt salí.
Comentari: