S'estan mostrant 5 resultats

Mostra la barra lateral

Nus del Terrer

22,00 19,80 (IVA inclòs)
Productor: Vinyes del Terrer. DO: Tarragona. Població: Vila-seca. Varietats: garnatxa negra i cabernet sauvignon. Criança: 14 mesos en botes de roure francés. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 14% Agricultura: tradicional. terres/sòls de lumaquel·la. Producció: 8000 ampolles aproximadament. Nota de tast: Comentari:    

RaR

40,00 (IVA inclòs)
Productor: Celler Vins Singulars. DOQ: Priorat. Població: entre Escaladei i la Torra de Fontaubella. Varietats: garnatxa blanca i chenin blanc. Criança: 3 mesos en dipòsits d'acer inoxidable i 12 mesos en botes de roure francés. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 14% Agricultura: tradicional. Producció: 600 ampolles aproximadament. Nota de tast: color groc or i brillant. L'aroma és de minerals però també fruites molt madures com l'albercoc, orellanes i alguna nota de flors. A la boca és ampli, untuós i potent. Comentari:

RaR Essència

14,00 (IVA inclòs)
Elaborador: Celler Vins Singulars. DOQ: Priorat. Població: entre Escaladei i la Torre de Fontaubella. Varietats: macabeu i garnatxa blanca. Criança: 4 mesos en dipòsits de ciment. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 13,5% Agricultura: tradicional. Producció: 6000 ampolles Nota de tast: Color groc palla amb reflexos verdosos. L'aroma és complex, d'aranja, mandarina, algun toc de fruita vermella i de sotabosc. A la boca es untós, golós i un punt àcid que el fa fresc. Comentari:

Caralluna

11,50 (IVA inclòs)
Elaborador: Celler Mas Patiràs (Carles Xuriguera). DO: Empordà. Població: Fonteta. Varietats: garnatxa blanca i garnatxa roja (blanc de noirs) Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 12,5%. Agricultura: tradicional. Producció: 900 ampolles aproximadament. Nota de tast: Color or i brillant. L'aroma és de fruita molt i molt madura, algun toc de flors i sobretot a sotabosc. A la boca és potent, fresc i no et deixa indiferent. Comentari:

La Falconera Blanc

5,20 (IVA inclòs)
Productor: Celler Diaz. DO: Catalunya. Població: Sitges. Varietat: garnatxa blanca i macabeu. Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 13,5%. Agricultura: tradicional. Producció: 20.000 ampolles aproximadament. Nota de tast: Aromes de fruita blanca molt madura, com la poma el forn, la pera, també amb tocs de fonoll i sotabosc. A la boca és fresc, fàcil i un punt salí. Comentari: