Sotabosc
Productor: Vinyes i Celler Sant Miquel d'Oló.
DO: proximament Pla de Bages.
Població: Santa Maria d'Oló.
Varietats: garnatxa.
Criança: 8 mesos en bota de castanyer.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 13%
Agricultura: tradicional.
Producció: 1530 ampolles aproximadament.
Nota de tast:
Comentari:
Nus del Terrer
Productor: Vinyes del Terrer.
DO: Tarragona.
Població: Vila-seca.
Varietats: garnatxa negra i cabernet sauvignon.
Criança: 14 mesos en botes de roure francés.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14%
Agricultura: tradicional. terres/sòls de lumaquel·la.
Producció: 8000 ampolles aproximadament.
Nota de tast:
Comentari:
RaR Essència Negre
Productor: Vins Singulars.
DOQ: Priorat.
Població: entre Escaladei i la Torre de Fontaubella.
Varietats: garnatxa negra.
Criança: 8 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14,5%.
Agricultura: tradicional.
Producció: 6000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color de cirera picota i brillant. L'aroma és fruita vermella i negra molt madura, amb tocs de balsàmics i mineral. A la boca és intens, sedós però fresc.
Comentari:
Ennak
Productor: Celler Jordi Miró.
DO: Terra Alta.
Població: Corbera d'Ebre.
Varietats: garnatxa negra, samsó, ull de llebre, merlot.
Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14,5%.
Agricultura: tradicional.
Producció: 20000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color de cirera picota intens i brillant. L'aroma és de fruita vermella però verda, com la cirera o la maduixa, també té tocs de sotabosc. A la boca és fresc, lleuger i rodó.
Comentaris: