Petit Bernat Negre
Productor: Heretat Oller del Mas.
DO: Pla de Bages.
Població: Manresa.
Varietats: cabernet franc, sirà, merlot, sumoll, picapoll negre.
Criança: 3 mesos en fusta.
Collita: Indicada a l'etiqueta.
Graduació: 13,5%
Agricultura: ecològica.
Producció: 41500 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color de cirera picota. L'aroma és intens amb notes de fruita vermella molt fesca, també és especiat i un punt torrat amb algun record de pedra foguera i balsàmic. A la boca es golós, agradable, equilibrat i molt fresc.
Comentaris:
Ennak
Productor: Celler Jordi Miró.
DO: Terra Alta.
Població: Corbera d'Ebre.
Varietats: garnatxa negra, samsó, ull de llebre, merlot.
Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14,5%.
Agricultura: tradicional.
Producció: 20000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color de cirera picota intens i brillant. L'aroma és de fruita vermella però verda, com la cirera o la maduixa, també té tocs de sotabosc. A la boca és fresc, lleuger i rodó.
Comentaris: