S'estan mostrant 3 resultats

Mostra la barra lateral

Crema de formatge fumat amb tòfona negra (tuber melanosporum)

11,00 (IVA inclòs)
Crema de formatge fumat amb tòfona elaborada per Noir et Blanc® de manera artesanal. Conté un 63% de formatge curat d’ovella i un 5% de tòfona. Intensa i gustosa. Està pensada per als amants dels formatges i els seus derivats. No conté aromes artificials. La crema de formatge fumat amb tòfona negra (tuber melanospodum) Éternité de Noir et Blanc® intensifica el gust del formatge. Apte per a dietes vegetarianes.

Crema de formatge amb tòfona negra (tuber melanosporum)

11,00 (IVA inclòs)
Crema de formatge semi curat amb tòfona elaborada, de manera artesanal, per Noir et Blanc®. Conté un 62% de formatge semi curat i un 6% de tòfona. Suau i delicada. No conté aromes artificials. La crema de formatge amb tòfona negra (tuber melanosporum) Éternité de Noir et Blanc® transforma el gust del formatge. Apte per a dietes vegetarianes.

Serrat de Guiau

7,5012,00 (IVA inclòs)
És un formatge de quallada enzimàtica de llet crua d’ovella de granja de proximitat. És un formatge curat, de maduració entre 2 i 3 mesos les peces petites (500-1000 g) i més de 5 mesos les peces grans (3-4 kg). Es ven en tascons de diferents pesos. Descripció organolèptica: apte per a tots els públics. Es poden assaborir les notes suaus i aromàtiques de la llet d’ovella. Conservació: conserveu-lo en nevera entre 2-6º. Malgrat que es pugui assecar, aquest formatge difícilment es fa malbé. Crosta comestible. El seu nom fa referència al Serrat de Guiau, un dels punts elevats a la carena de Codoleres que tenim prop de la formatgeria.