Col·lecció Chardonnay
Productor: Celler Grau i Grau.
DO: Pla de Bages.
Població: Maians.
Varietat: chardonnay 100%
Criança: fermentació i criança en botes d'Acàcia durant 3 mesos.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 13,5%
Agricultura: conversió en ecològic.
Producció: 1270 ampolles aproximadament.
Nota de tast:
Comentari:
Petit Bernat Blanc
Elaborador: Oller del Mas.
DO: Pla de Bages.
Població: Manresa.
Varietats: malvasia, macabeu, sauvignon blanc i picapoll negre (blanc de noirs).
Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta
Graduació: 11,5%
Agricultura: ecològica.
Producció: 39000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color groc palla, amb reflexes verdosos. L'aroma és de fruita blanca i de préssec de vinya amb algun toc de fruita tropical. A la boca es suau, fresc i estructurat, amb una bona acidesa ben equilibrada.
Comentari: