S'estan mostrant 5 resultats

Mostra la barra lateral

Manar dos Seixas

14,50 (IVA inclòs)
  Elaborador: Gallina de Piel ( David Seijas, ex-sommelier del Bulli). DO: Ribeiro (Galícia). Població: Fechos a la Ribera del Miño. Varietats: Treixadura, godello, albariño i loureiro blanco. Criança: 6 a 8 mesos en dipòsits d'acer inoxidable amb contacte amb les seves lies. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 12,50 Agricultura: tradicional. Producció: 6500 ampolles aproximadament. Nota de tast: color groc palla i brillant. L'aroma és cítrica de llimona, el préssec de vinya, poma i alguna flor com la camamilla i el gessamí. A la boca es ampli, fresc i no et deixa indiferent. Comentari:

Col·lecció Chardonnay

11,50 (IVA inclòs)
Productor: Celler Grau i Grau. DO: Pla de Bages. Població: Maians. Varietat: chardonnay 100% Criança: fermentació i criança en botes d'Acàcia durant 3 mesos. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 13,5% Agricultura: conversió en ecològic. Producció: 1270 ampolles aproximadament. Nota de tast: Comentari:  

Ikigall

8,50 (IVA inclòs)
Elaborador: Gallina de Piel (David Seijas ex-sommelier del Bulli). DO: Penedès. Població: Sant Marçal. Varietats: xarel·lo, malvasia de sitjes i muscat Criança: 4 mesos en dipòsits d'acer inoxidable i amb contacte amb les seves lies. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 12%. Agricultura: ecològica. Nota de tast: Color groc palla i brillant. L'aroma és floral, cítrica i molt afruitada, amb un perfum de fonoll, sotabosc i molt aromàtic. A la boca és fresc, fàcil i un punt salí. Comentari:  

Petit Bernat Blanc

8,20 (IVA inclòs)
Elaborador: Oller del Mas. DO: Pla de Bages. Població: Manresa. Varietats: malvasia, macabeu, sauvignon blanc i picapoll negre (blanc de noirs). Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta Graduació: 11,5% Agricultura: ecològica. Producció: 39000 ampolles aproximadament. Nota de tast: Color groc palla, amb reflexes verdosos. L'aroma és de fruita blanca i de préssec de vinya amb algun toc de fruita tropical. A la boca es suau, fresc i estructurat, amb una bona acidesa ben equilibrada. Comentari:  

Caralluna

11,50 (IVA inclòs)
Elaborador: Celler Mas Patiràs (Carles Xuriguera). DO: Empordà. Població: Fonteta. Varietats: garnatxa blanca i garnatxa roja (blanc de noirs) Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable. Ampolla: 75 cl. Collita: indicada a l'etiqueta. Graduació: 12,5%. Agricultura: tradicional. Producció: 900 ampolles aproximadament. Nota de tast: Color or i brillant. L'aroma és de fruita molt i molt madura, algun toc de flors i sobretot a sotabosc. A la boca és potent, fresc i no et deixa indiferent. Comentari: