Col·lecció Chardonnay
Productor: Celler Grau i Grau.
DO: Pla de Bages.
Població: Maians.
Varietat: chardonnay 100%
Criança: fermentació i criança en botes d'Acàcia durant 3 mesos.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 13,5%
Agricultura: conversió en ecològic.
Producció: 1270 ampolles aproximadament.
Nota de tast:
Comentari:
Ikigall
Elaborador: Gallina de Piel (David Seijas ex-sommelier del Bulli).
DO: Penedès.
Població: Sant Marçal.
Varietats: xarel·lo, malvasia de sitjes i muscat
Criança: 4 mesos en dipòsits d'acer inoxidable i amb contacte amb les seves lies.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 12%.
Agricultura: ecològica.
Nota de tast: Color groc palla i brillant. L'aroma és floral, cítrica i molt afruitada, amb un perfum de fonoll, sotabosc i molt aromàtic. A la boca és fresc, fàcil i un punt salí.
Comentari:
Petit Bernat Blanc
Elaborador: Oller del Mas.
DO: Pla de Bages.
Població: Manresa.
Varietats: malvasia, macabeu, sauvignon blanc i picapoll negre (blanc de noirs).
Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta
Graduació: 11,5%
Agricultura: ecològica.
Producció: 39000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color groc palla, amb reflexes verdosos. L'aroma és de fruita blanca i de préssec de vinya amb algun toc de fruita tropical. A la boca es suau, fresc i estructurat, amb una bona acidesa ben equilibrada.
Comentari:
Caralluna
Elaborador: Celler Mas Patiràs (Carles Xuriguera).
DO: Empordà.
Població: Fonteta.
Varietats: garnatxa blanca i garnatxa roja (blanc de noirs)
Criança: de 3 a 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 12,5%.
Agricultura: tradicional.
Producció: 900 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color or i brillant. L'aroma és de fruita molt i molt madura, algun toc de flors i sobretot a sotabosc. A la boca és potent, fresc i no et deixa indiferent.
Comentari: