Sotabosc
Productor: Vinyes i Celler Sant Miquel d'Oló.
DO: proximament Pla de Bages.
Població: Santa Maria d'Oló.
Varietats: garnatxa.
Criança: 8 mesos en bota de castanyer.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 13%
Agricultura: tradicional.
Producció: 1530 ampolles aproximadament.
Nota de tast:
Comentari:
Nus del Terrer
Productor: Vinyes del Terrer.
DO: Tarragona.
Població: Vila-seca.
Varietats: garnatxa negra i cabernet sauvignon.
Criança: 14 mesos en botes de roure francés.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14%
Agricultura: tradicional. terres/sòls de lumaquel·la.
Producció: 8000 ampolles aproximadament.
Nota de tast:
Comentari:
Terrer d’Aubert
Elaborador: Vinyes del Terrer.
DO: Tarragona.
Població: Vila-seca.
Varietats: cabernet sauvignon i garnatxa negra.
Criança: 12 mesos en botes de roure francés.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14%.
Agricultura: tradicional.
Producció: 12000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color vermell amb un ribet blau. L'aroma és de fruita vermella, negre amb tocs de sotabosc i amb notes de fusta. A la boca és elegant, ben estructurat, voluminós i madur.
Comentari:
Mimetic
Productor: Gallina de Piel (David Seijas, ex-sommelier del Bulli).
DO: Calatayud.
Població: Villarroya de la Sierra.
Varietat: garnatxa negra, monastrella i provechón.
Criança: 6 mesos en dipòsits de formigó.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14,5%
Agriculura: tradicional.
Producció: 12000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color vermell rubí i brillant. L'aroma és de fruita negre com l'aranyó, mora també tocs de timó i alguna sensació mentolada. A la boca és fresc, fàcil i no et deixa indiferent.
Comentari:
RaR Essència Negre
Productor: Vins Singulars.
DOQ: Priorat.
Població: entre Escaladei i la Torre de Fontaubella.
Varietats: garnatxa negra.
Criança: 8 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 14,5%.
Agricultura: tradicional.
Producció: 6000 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color de cirera picota i brillant. L'aroma és fruita vermella i negra molt madura, amb tocs de balsàmics i mineral. A la boca és intens, sedós però fresc.
Comentari:
L’heravi selecció
Productor: Vinyes d'en Gabriel.
DO: Montsant.
Població: Darmós.
Varietats: samsó i sirà.
Criança: 6 i 8 mesos en botes de roure francés.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.
Graduació: 15%
Agricultura: principis de la Biodinàmica.
Producció: 7600 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color de cirera picota i brillant. L'aroma és de fruita vermella i negra molt confitada amb algun toc balsàmic i mineral. A la boca és contundent, amb cos i ben estructurat, conté algun sediment.
Comentari:
Petit Bernat Negre
Productor: Heretat Oller del Mas.
DO: Pla de Bages.
Població: Manresa.
Varietats: cabernet franc, sirà, merlot, sumoll, picapoll negre.
Criança: 3 mesos en fusta.
Collita: Indicada a l'etiqueta.
Graduació: 13,5%
Agricultura: ecològica.
Producció: 41500 ampolles aproximadament.
Nota de tast: Color de cirera picota. L'aroma és intens amb notes de fruita vermella molt fesca, també és especiat i un punt torrat amb algun record de pedra foguera i balsàmic. A la boca es golós, agradable, equilibrat i molt fresc.
Comentaris:
La Falconera Negra
La Falconera Negra
Elaborador: Celler Diaz.
DO: Catalunya.
Població: Sitges.
Varietats: garnatxa negra i sirà.
Criança: de 6 a 8 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
Ampolla: 75 cl.
Collita: indicada a l'etiqueta.