Val regal a mida
Cal que us poseu en contacte amb nosaltres per personalitzar el val regal i fer-lo a mida segons les vostres necessitats. Ho podeu fer al telèfon 666 135 614.
Llibre PRATS DE LLUÇANÈS. UNA LLAMBREGADA
> 200 fotos (M. Font, X. Navarro, J. Palau, J. Pey, J. Sangrà, F. X. Serra, entre d’altres).
> Història, geografia, cultura, festes, tradicions, dites, curiositats... escrites per Lluís Vila.
Tablet Lenovo TabM10 HD
Lenovo TAB M10 - Tablet de 10.1" HD/IPS, Quad-Core 2.00GHz, 2 GB de RAM, 32 GB, Android, WiFi + Bluetooth 4.2.
Color Blanc
Catàleg
Descarrega't el nostre catàleg aqui:
DESCARREGAR CATÀLEG
Anna Codorniu
Cava Anna Codorniu
PASTES DE FULL
Pastes de full
Porta espelma
Porta espelma de vidre. Mides 5,5X5,5X6,5
Coixí de terra
Coixí de terra ioga de cotó. Mides 40X40X7
Coixí de terra
Coixí de terra de vellut i viscosa. Ideal per donar un toc de confort a casa teva. Mides 60X60X10
LOTS PERSONALITZATS
TRIA LES PECES DE TORRONS, AMPOLLES, I NEULES QUE MÉS S'AJUSTIN AL QUE VOLS I DISSENYA'L AL TEU GUST
LOT AMB TORRÓ DE CREMA CREMADA
Lot amb torró de crema cremada, torró de xixona, torró de crocant, torró de nata i nous. , torró de cointreu, xocolata i taronja, paquet de neules i ampolla de ratafia Bosch
LOT AMB TORRÓ DE PRALINÉ I XIXONA
Lot amb torró de praliné, torró de xixona 300 g, torró de xocolata negra i ametlla torrada, paquet de neules artesanes de xocolata blanca o negra i ampolla de vi
LOT AMB TORRÓ DE XIXONA
Lot amb torró de xixona 300 g, torró de 3 xocolates, torró de massapà i taronja, paquet de neules artesanes de xocolata blanca o negra i ampolla de moscatell Sardà. .
LOT AMB TORRÓ DE PRALINÉ
Lot amb torró de praliné, paquet de neules artesanes i ampolla de cava Pere Barnada "brut nature".
MASSAPÀ, TARONJA I XOCOLATA
Torró de massapà elaborat artesanalment i
taronja banyat amb xocolata blanca o xocolata
negra.
TORRÓ DE MASSAPÀ I FRUITA
En cada mossegada gaudiràs del sabor d'una delicada base de massapà i de la dolçor de la fruita confitada.
TORRÓ DE NATA I NOUS
Dolçor en estat pur. El cruixent de les nous combina a la perfecció amb la suavitat del massapà.