ISBN: 9788412694963.
N. de pàg: 144.
Enquadernació: tapa dura.
Mida: 29 x 23 cm. H.
Data de publicació: desembre de 2023.
“The Water of Life és el primer llibre en català que fa un recorregut per tot el procés d’elaboració del whisky escocès, des del maltat fins l’embotellament. També descriu cada una de les sis regions productores del whisky, amb les seves característiques i particularitats. Hi trobareu també un capítol dedicat a la sostenibilitat i el futur i un glossari dels termes més comuns relacionats amb el destil·lat.
El llibre ve especialment maquetat i acompanyat per un gran nombre de fotografies, algunes d’elles a tota pàgina, per tal d’explicar molt gràficament el procés d’elaboració, les destil·leries i les sis regions on es produeix whisky escocès. Belles fotografies dels prats amables i el entorns urbans de les Terres Baixes, les valls de les Terres Altes, la zona d’influència del riu Spey, la península de Campbeltown, les diverses illes i Islay, amb els seus maltes fumats.
Us embarcareu en un viatge a través de la paraula i la fotografia pels paisatges secrets de la “uisge beatha”, l’aigua de vida que s’ha destil.lat a Escòcia durant segles.
Agustí Farrés, Rafa Jiménez i Joan Mitjavila.”
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.