XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS
Dessuadora Catalunya
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS SIMPLE

CANTIMPLORA QUOKKA – SOLID – MARBLE 630 ML
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS ALTERNATIVE
Fashion
TORRADOR BOSCH TAT3A001 BOCA EXTRALLARGA BLANC
- Potencia: 825-980 W.
- Ranura con boca extragrande: para una rebanada grande de pan o dos tostadas.
- Sensor electrónico para un tostado uniforme del pan.
- Selector de tostado de 6 posiciones.
- Pulsador de parada independiente.
- Mando ergonómico de control de tostado con función de elevación integrada.
- Centrado automático del pan.
- Desconexión automática en caso de bloqueo del pan o vuelco del tostador.
- Calienta-panecillos, Integrado.
- Bandeja recogemigas extraíble de fácil limpieza.
- Recogecables.
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS ARROWS PAGINATION

LOT AMB TORRÓ DE CREMA CREMADA
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS WITH ICONS
MEMORY GAME
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS LOAD MORE PAGINATION
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS CAROUSEL
The water of life. Primer llibre en català sobre whisky
ISBN: 9788412694963.
N. de pàg: 144.
Enquadernació: tapa dura.
Mida: 29 x 23 cm. H.
Data de publicació: desembre de 2023.
“The Water of Life és el primer llibre en català que fa un recorregut per tot el procés d’elaboració del whisky escocès, des del maltat fins l’embotellament. També descriu cada una de les sis regions productores del whisky, amb les seves característiques i particularitats. Hi trobareu també un capítol dedicat a la sostenibilitat i el futur i un glossari dels termes més comuns relacionats amb el destil·lat.
El llibre ve especialment maquetat i acompanyat per un gran nombre de fotografies, algunes d’elles a tota pàgina, per tal d’explicar molt gràficament el procés d’elaboració, les destil·leries i les sis regions on es produeix whisky escocès. Belles fotografies dels prats amables i el entorns urbans de les Terres Baixes, les valls de les Terres Altes, la zona d’influència del riu Spey, la península de Campbeltown, les diverses illes i Islay, amb els seus maltes fumats.
Us embarcareu en un viatge a través de la paraula i la fotografia pels paisatges secrets de la “uisge beatha”, l’aigua de vida que s’ha destil.lat a Escòcia durant segles.
Agustí Farrés, Rafa Jiménez i Joan Mitjavila.”